Bordeaux Superieur
Aftenens vin er en flaske
- Chateau Pey la Tour, Bordeaux Superieur 2003, Reserve du Chateau
Vinen er lavet på 75% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon, 9% Cabernet Franc og 1% (gud ved hvilken forskel den gør?) Petit Verdot. Der er siden lagret i 12 mdr. på egefade, hvoraf 80% er nye.
Udseende; Klar, rubinrød.
Duft; Tiltagende kompleks sødmefuld duft af sorte bær og marcipan.
Smag; Tør, stringent og stilmæssig stram - i nogen kontrast til den overdådige sødme i duften. Vinen afslører først noget af sin frugt i smagen efter at have været dekanteret i en lille time.
Eftersmagen er lang og præget af eg og lakridsrod (som jeg husker det fra min barndom).
Et flot glas vin under forudsætning af, at man synes om den noget tørre stil.
(Købt i Netto til kr. 59,-)
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home